Hartman Binnenhuisadviseurs
Mathenesserlaan 190
3014 HE Rotterdam
Telefoon: 010 - 436 15 43
info@hartmanbinnenhuis.nl

Hartman Binnenhuisadviseurs,
de designers van de toekomst

Tijdloos design, deskundig advies en een uitputtende bron van advies mogelijkheden zijn hier voor een ieder beschikbaar. Hartman Binnenhuisadviseurs zijn volgers van tijdtrends. Zij hebben de beschikking over alle topmerken op wereldniveau, maar ook jong afgestudeerden en lokale ontwerpers komen bij ons aan bod.

Wij werken o.a. met Vitra, Piure, Riva 1920, Dutch Originals, Cassina, Leolux, Design on Stock, Spectrum, Tommy International, Kinast, Castelijn, Montis, Metaform, Artifort, Tecta...

Geschiedenis

Hartman Binnenhuisadviseurs is gevestigd op de hoek van de Mathenesserlaan en de Nieuwe Binnenweg. Wij werken vanuit een monumentaal pand, gebouwd rond 1930 door de heer J. van den Broek. Van de Broek is mede oprichter van het huidige architecten bureau van den Broek en Bakema. Zij zijn de ontwerpers van o.a. de van Nelle fabriek welke sinds juni 2014 op de werelderfgoed lijst van UNESCO staat. De inrichting werd in die tijd grotendeels gerealiseerd door de heer W.H. Gispen, bijzonder dat zijn collectie nog steeds door ons als inrichters regelmatig wordt toegepast.