Hartman Binnenhuisadviseurs
Mathenesserlaan 190
3014 HE Rotterdam
Telefoon: 010 - 436 15 43
info@hartmanbinnenhuis.nl

Actueel Nieuws

Müller - Stack | Kressel & Schelle

Strak, vrolijk en stijlvol. Een nieuw Duits design, de Stack kast van Kressel & Schelle.


De Stack bestaat uit individuele onderdelen en is naar eigen wens samen te stellen. Ieder onderdeel kan worden gelakt in een RAL kleur naar wens.
 
Pilat & Pilat - Tom Chris Slutter

Wat meteen in het oog springt wanneer je de Tom ziet, is het spannende onderstel uit flinke ronde buizen. Door de asymmetrie van de constructie lijkt het of de zwaartekracht even niet telt.


Thonet - S411 | Thonet Design Team, 1932

Deze fauteuil heeft uitstekende eigenschappen: hij is elegant, tijdloos en heeft een hoog zitcomfort. Bovendien is hij licht zoals alleen een sledestoel kan zijn.


MDF Italia - Tense

De Tense eettafel is ontworpen door Piergiorgio en Michele Cazzaniga. Bijzondere eenvoud en elegantie in één. 


Belux - Diogenes
Met de Diogenes hebben de designers King & Miranda in 1999 een lamp ontworpen die twee manieren van verlichting – gericht leeslicht en breed stralend indirect licht – met elkaar combineert. Door deze eigenschap en dankzij de compacte bouwvorm is Diogenes erg geschikt voor gebruik op plekken waar de ruimte beperkt is. Zowel de uplighter als de leeslamp zijn in de lampkop geïntegreerd en kunnen gemakkelijk vanuit een zittende positie en onafhankelijk van elkaar worden gedimd. De leeslamp kan bovendien heel nauwkeurig op het boek worden gericht.
Meer nieuws? Bekijk ons archief