Hartman Binnenhuisadviseurs
Mathenesserlaan 190
3014 HE Rotterdam
Telefoon: 010 - 436 15 43
info@hartmanbinnenhuis.nl

Actueel Nieuws

Vitra - Eames Table | Charles & Ray Eames


Flos - Glo-Table | Jasper Morrison

De Flos Glo-Ball table is uit een unieke collectie lampen van het Italiaanse design label Flos. Ontworpen door Jasper Morrison en met de mond geblazen tot een prachtige vorm. De collectie kenmerk zich door de half-ronde vorm van de lampen. Klassiekers sinds 2006 en tot heden nogsteeds betoverend. Precies wat u kunt verwachten van een echte Flos lamp.

 EYYE - Tag | Margriet Foolen

 

De bijzettafel Tag, van Magriet Foolen, is typisch zo’n ontwerp waarbij de kracht schuilt in de eenvoud. Te zien aan bijvoorbeeld de uitsparing in het blad, waar het metalen handvat doorheen komt.
De tafel is ontworpen om zowel liggend voor de bank als staand over het zitgedeelte van de bank gebruikt te worden. De bijzonder mooie detaillering aan de onderzijde van het blad maakt dat de tafel bij het wisselen van plaatst als nieuw kan worden gezien.Vitra - Mariposa by Edward Barber en Jay Osgerby

Het opmerkelijke comfort van de in verschillende formaten verkrijgbare Mariposa Sofa van Edward Barber en Jay Osgerby, is te danken aan de zachte bekleding en het stelmechanisme in de armleuningen en rugpanelen. De rugpanelen kunnen naar buiten toe worden versteld tot een hoek van ongeveer 30°.Müller - Stack | Kressel & Schelle

Strak, vrolijk en stijlvol. Een nieuw Duits design, de Stack kast van Kressel & Schelle.


De Stack bestaat uit individuele onderdelen en is naar eigen wens samen te stellen. Ieder onderdeel kan worden gelakt in een RAL kleur naar wens.
 

Meer nieuws? Bekijk ons archief