Hartman Binnenhuisadviseurs
Mathenesserlaan 190
3014 HE Rotterdam
Telefoon: 010 - 436 15 43
info@hartmanbinnenhuis.nl

Actueel Nieuws

Vitra - Polder Sofa by Hella Jongerius


U herkent de comfortabele Polder Sofa van Hella Jongerius meteen aan de asymmetrische vorm, de verschillende combinaties van stoffen en kleuren en de zorgvuldig geselecteerde details. De sofa is verkrijgbaar in rood, groen, goudgeel en nachtblauw zodat het een opvallende aanvulling vormt voor elk interieur.


Busnelli - Taylor by Toan Nguyen

De Taylor is een sofa die zich onderscheidt door zijn zorgvuldige maar geraffineerde details, zoals o.a. de afwerking van de naden. De sofa kan worden geproduceerd met vijf verschillende typologieën stiksels en bies uitvoeringen. De verfijnde detaillering geeft de sofa een extra persoonlijke uitstraling.

Naast dit persoonlijke aandachtspunt heeft de sofa, door een verscheidenheid aan kussens, zittingen en rugleuningen, de mogelijkheid het ontwerp naar eigen wens te compileren. Laat ons u het onbetwiste zitcomfort van Busnelli ervaren.

 

Perfect passend bij de sofa is de salontafel uit de zelfde serie. Een verfijnd en zeer elegante tafel waarbij het tafelblad verkrijgbaar is in verschillende afwerkingen en materialen.

 
Meer nieuws? Bekijk ons archief