Hartman Binnenhuisadviseurs
Mathenesserlaan 190
3014 HE Rotterdam
Telefoon: 010 - 436 15 43
info@hartmanbinnenhuis.nl

Actueel Nieuws

Bij de aankoop van een Vitra fauteuil model: Repos of Grand Repos een Ottoman of Panchina cadeau.

Bij de aankoop van een Vitra fauteuil model: Repos of Grand Repos een Ottoman of Panchina cadeau.*

*Aanbieding geldig van 1 november 2021 tot en met 31 januari 2022. De Ottoman/Panchina wordt geleverd in dezelfde configuratie als de Repos / Grand Repos. De prijzen in de configurator en in uw winkelwagen zijn al inclusief de winterkorting. Er zijn geen verdere kortingen van toepassing bij het uitchecken.

 


Cassina - 'Beam' door Patricia Urquila

Het systeem is een eerbetoon aan het werk van Vico Magistretti. De zitelementen worden gedragen door een steunbalk, waarop de elementen samenkomen en een stijlvol, ontspannen en functioneel geheel vormen.
De rug en armleuningen zijn verstelbaar. Het verfijnde sierstieksel bekrachtigd de vorm van de bank.


Muller - 'PS08' door Lippert Studios

Ideaal voor het moderne thuiskantoor is de Muller PS08. Helder van vorm en verfijnd in details. Het ontwerp zit vol met verrassende ideeen die het thuiswerken effectief en comfortabel maken. Elastieke banden, een opberggroef, de geintegreerde voeding, een ruime lade met pennenuitsparing en een kabelopening maken organisatie gemakkelijk. Gesloten kan het bureau gebruikt worden als compacte bijzettafel, dat discreet opbergruimte biedt. Het bureau scharniert soepel dankzij gasdrukveren. 

 


Vitra - 'Eames Aluminium Group' door Charles & Ray Eames

De stoelen van de Aluminium Group zijn de bekendste creatie van Charles en Ray Eames. De stoelen zijn in 1958 ontworpen en behoort bij de grote prestaties in de ontwerpgeschiedenis van de 20e eeuw. (...)

 


Hartman in verbouwing

 


Artifort - 'Tulip' & 'Little Tulip' door Pierre Paulin

De Tulip familie is een echte Artifort design klassieker welke in 1965 werd uitgebracht. (...)

 


Walter Knoll - '375' door Walter Knoll team

De serie 375 is ontworpen in 1957 in Duitsland, een tijd van 'joie de vivre' en herrezen welvaart. De 375 serie van Walter Knoll spiegeld die tijdsgeest in haar ontwerp. (...)

 

 

 

 

 


Dutch Originals - 'Gispen Today 2001' door Gebroeders Van der Stroom

De 'Gispen Today 2001' is een herproductie van de orginele Gispen stoelen. Dutch Originals ontwikkelden voor de collectie Gispen Classics een serie (her)ontwerpen.  (...) 

 


Design on Stock - 'Aikon' door Marike Andeweg

In het ontwerpproces van de bank 'Aikon' was de ontwerpster Marike Andeweg opzoek naar de basisvorm van de bank.  Daarin heeft ze de verhoudingen zeer zorgvuldig bepaald. (...)

 


Louis Poulsen - 'OE Quasi' door Olafur Eliasson

In samenwerking met Louis Poulsen heeft de wereldberoemde IJslands-Deense kunstenaar Olafur Eliasson een nieuwe, grotere hanglamp ontworpen. (...)