Hartman Binnenhuisadviseurs
Mathenesserlaan 190
3014 HE Rotterdam
Telefoon: 010 - 436 15 43
info@hartmanbinnenhuis.nl

Actueel Nieuws

Pilat & Pilat - Dirk by Gjalt Pilat


Belux - Twilight 360


De Belux Twilight is een klassieker onder de staande lampen en combineert al 15 jaar op verfijnde wijze ruimte- en sfeerverlichting van ongekende kwaliteit. Belux lanceert nu een cylindervormige variant: namelijk de Belux Twilight 360, waarvan de toepassingsmogelijkheden nog meer zijn vergroot.


Louis Poulsen - Artichoke by Poul Henningsen


Ben Hoek - Nexus

Transparant en ruimtelijk wandsysteem voor objecten en boeken. De aluminium leggers hangen aan rvs kabels welke verankerd zijn in een geschikte draagmuur. De afstand tussen leggers is vrij naar keuze.


Artisan - Flow Table by Filter

De Artisan Flow is een schitterend massief houten eetkamertafel met een verfijnde en vloeiende belijning. Een met de hand gemaakt design van: 'FILTER'. Bijzonder is de duidelijke zichtbaarheid van de oorspronkelijke houtlijnen en houtkleuren, dit maakt iedere tafel uniek.

Leverbaar in de maten (Breedte x Diepte x Hoogte): 60/180/200/240 x 90 x 76cm.Vitra - Softshell by Ronan & Erwan Bouroullec


De Vitra Softshell Stoel is een iconisch ontwerp van de gebroeders Ronan & Erwan Bouroullec. Vooral bekend om zijn zachte vormen en het optimale comfort.Meer nieuws? Bekijk ons archief