Hartman Binnenhuisadviseurs
Mathenesserlaan 190
3014 HE Rotterdam
Telefoon: 010 - 436 15 43
info@hartmanbinnenhuis.nl

Actueel Nieuws

Artifort - 'Tulip' & 'Little Tulip' door Pierre Paulin

De Tulip familie is een echte Artifort design klassieker welke in 1965 werd uitgebracht. (...)

 


Walter Knoll - '375' door Walter Knoll team

De serie 375 is ontworpen in 1957 in Duitsland, een tijd van 'joie de vivre' en herrezen welvaart. De 375 serie van Walter Knoll spiegeld die tijdsgeest in haar ontwerp. (...)

 

 

 

 

 


Dutch Originals - 'Gispen Today 2001' door Gebroeders Van der Stroom

De 'Gispen Today 2001' is een herproductie van de orginele Gispen stoelen. Dutch Originals ontwikkelden voor de collectie Gispen Classics een serie (her)ontwerpen.  (...) 

 


Design on Stock - 'Aikon' door Marike Andeweg

In het ontwerpproces van de bank 'Aikon' was de ontwerpster Marike Andeweg opzoek naar de basisvorm van de bank.  Daarin heeft ze de verhoudingen zeer zorgvuldig bepaald. (...)

 


Louis Poulsen - 'OE Quasi' door Olafur Eliasson

In samenwerking met Louis Poulsen heeft de wereldberoemde IJslands-Deense kunstenaar Olafur Eliasson een nieuwe, grotere hanglamp ontworpen. (...)

 

 

 


Eames Plastic Chairs & Eames Fiberglass Chairs - nieuwe kleuren

Na zorgvuldig onderzoek en in samenwerking met de Eames familie, heeft Vitra haar kleuren van de 'Eames Plastic Chair Shells' bijgewerkt. Het palet bestaat uit 14 kleuren, onderverdeeld in de volgende groepen, neutraal - medium - heldere tinten. Tevens is het kleuren palet van de 'Fiberglass Chairs' ook uitgebreid met drie nieuwe kleuren: donker oker, licht oker en rood.


Thonet - Pure Materials


Een lievelingsjack, een lederen tas, een meubelstuk dat al jaren meegaat... Voorwerpen uit onze omgeving met zichtbare sporen van intensief gebruik zijn ons vaak dierbaar, omdat ze uniek zijn en hun eigen verhaal vertellen. In de loop der tijd vormt zich op het oppervlak een natuurlijk patina dat ieder meubelstuk een uniek karakter verleent. Dat is het idee achter de nieuwe serie Pure Materials. 


Design on Stock - Bloq by Roderick Vos


Louis Poulsen - Patera by Øivind Slaatto


Een armatuur als stralende bol die is opgebouwd uit kleine diamantvormige cellen. Meer nieuws? Bekijk ons archief